2015-10-25

,

Kiaušinių virimas. Kaip virti kiaušinius

Kiaušinių virimas

Parodysiu Jums paprastą ir efektyvų, energijos taupymo prasme, būdą, kaip išvirti skystą, pusiau skystą ir kietą kiaušinį. Apie kiaušinių virimą kartą jau esu rašęs. Tas mano kiaušinių virimas sulaukė nemažo populiarumo. Ponas Arūnas po įrašu palikęs komentarą pasidalino savo kiaušinių virimo technika. Mane ji labai sudomino ir nusprendžiau pats ją išbandyti. Šis įrašas ir video gimė būtent p. Arūno dėka. Ačiū Jums!

Šios technikos esmė, kad puodą su kiaušiniais, užvirus vandeniui, reikia iš karto nukelti nuo ugnies, o kiaušinius kuriam laikui palikti vandenyje ir nuo to kiek laiko jie ten gulės ir priklausys kiaušinių stovis. Skystas kiaušinis užvirusiame vandenyje turi pagulėti 2 min., pusiau skystas 5 min. , kietas - 10-12 min.

Siūlau pažiūrėti video kuriame matysite visą gamybos eigą ir išgirsite keletą naudingų patarimų, kurių verdant kiaušinius nederėtų pamiršti:




Skanaus Jums!

Ačiū, kad skaitote, sekate ir prenumeruojate Pavaryk.lt. Iki!

Patiko įrašas? Prenumeruokite PAVARYK! naujienas
Dalinkitės:  

3 komentarai :

  1. Zmona net uznorejo virti kiausinius, kai apie sita metoda papasakojau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ponas Arūnas po įrašu palikęs komentarą pasidalino savo kiaušinių virimo technika...labai abejoju,kad Ponas Arūnas savo kiaušinius virė...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gediminai, turite puikų humoro jausmą.

    AtsakytiPanaikinti